Na kavo, malico, kosilo ali večerjo,
Gostilnica Vinka je prava izbira!

Na Dunajski cesti v Ljubljani je vrata odprla gostilnica Vinka, v kateri gostoljubno gostinsko osebje v prijetnem in svetlem ambientu, ponuja sveže pripravljeno, kakovostno in okusno hrano po dostopnih cenah. Na našem meniju bo vsak našel nekaj zase, saj poleg raznovrstnih domačih slovenskih jedi, ponujamo tudi specialitete z žara, ki jih pripravlja kuharski šef s številnimi priznanji v peki na žaru, zelo ponosni pa smo tudi na jedi, kot je odličen ocvrt piščanec in sladice, ki jih pripravljamo sami ter so naša posebnost.

Različni domači zavitki, gibanice in torte so resnično nekaj posebnega, saj so se jih naši kuharji učili pripravljati pri najboljših. Širok spekter jedi pa ni edini razlog, zaradi katerega je gostilnica Vinka prava izbira. V času kosila se lahko oglasite na malico iz dnevne ponudbe ali bogate ponudbe 'a la carte', večeri pa so namenjeni druženju ob dobri hrani in kapljici rujnega. Pestri bodo zlasti večeri ob sobotah, ko bo prostor napolnila živa starogradska glasba in ustvarila prijeten ambient za druženje.

Gostilnica se nahaja na dostopni in urejeni lokaciji z zagotovljenim parkirnim mestom in je odlična izbira za vse, ki radi razvajajo svoje brbončice. Vabljeni!

Restaurant menu

Preberite več >

Aktualna ponudba malic in kosil

Okusno pripravljene malice in kosila.

Preberite več >